Analysoidaan Bitcoinin lyhyen ja pitkän aikavälin Elliot-aaltojen lukumäärä

Bitcoin-hinta on todennäköisesti suorittamassa monimutkaisen korjauksen.

Hinta on pidemmän aikavälin neljässä aallossa.

Viiden aallon pitäisi päättyä välillä 16000 ja 17000 dollaria

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Bitcoin (BTC) hinta on todennäköisesti valmis aalto neljä viiden aalto nouseva impulssi. Kun korjaus on valmis, odotetaan merkittävää hintakehitystä, joka siirtyy kohti alla annettuja tavoitteita.

Todennäköisin laskenta on, että BTC on suorittamassa monimutkaista WXY-korjausta (näkyy sinisenä alla), joka käy tällä hetkellä kauppaa Y-aallolla.

Y-aalto tapahtuu tasaisessa ABC: ssä (oranssi), tällä hetkellä C-aallossa

Kolme todennäköisintä tavoitetta C-aallon loppumiselle olisivat 13 166, 12 922 ja 12 615 dollaria: aallon A 1, 1,27 ja 1,61 Fib-tasot (oranssi fib).

Ulkoisen retracementin käyttäminen aallolla B antaa meille 12 949 dollaria ja 12 648 dollaria (punainen fib) tavoitteita, jotka sopivat yhteen kahden viimeisen kohteen kanssa.

Siksi kaksi todennäköisintä kohdetta olisivat fib-tasojen yhtymäkohta, välillä 12 900 – 12 950 dollaria ja 12 600 – 12 650 dollaria.

C-aalto on impulssi, joten hinta on todennäköinen viiden aallon muodostuksen kolmessa aallossa (esitetty mustalla alla). Kohde liikkeen pohjalle tulee selvemmäksi, kun impulssi kehittyy edelleen.

Kryptovaluuttakauppias @CryptoTony_ hahmotteli mahdollisen aaltomäärän BTC: lle, jossa hinta viimeistelee aallon 4 symmetrisen kolmion sisällä ja puhkeaa pian.

Vaihtoehtoinen laskelma viittaa siihen, että hinta käy kauppaa symmetrisen kolmion sisällä. Tämä on kelvollinen, koska kolmio voi luoda aallon 4 , joka näkyy tällä hetkellä BTC-kaaviossa.

Jos laskenta on oikea, hinta täydentää E-aallon (musta) lähellä nousevaa tukilinjaa 13 400 dollarilla, ennen kuin se lopulta puhkeaa.

Lasku C-aallon alapuolelle 13 195 dollarilla mitätöi kolmion skenaarion, mikä osoittaa, että oikea määrä on edellisen osan monimutkainen korjaus.

Toisaalta D-korkean $ 14,083: n yläpuolella tapahtuva ralli viittaa siihen, että BTC-trendi on nouseva.