Bitcoin-prisstigning: hvor meget af dette skyldes dets anvendelighed?

  • Post author:
  • Post category:Bitcoin
  • Hodling Bitcoin er værktøj
  • Kryptoaktivet kunne stadig sælge til sin høje tid

I nyere tid har Bitcoin-prisen været vidne til en massiv stigning

Mønten solgte for godt over $ 19.000, og dette førte til, at mange forudsagde, at kryptoaktivet kunne fortsætte med at nå sin høje pris.

Men dette var ikke kun tilfældet, rapporten viste også, at Bitcoin Lifestyle var vokset til at blive det mest vedtagne aktiv i universet. Willy Woo, populær kryptoanalytiker, tweetede, at den populære vedtagelseskurve for kryptokurrency kunne sammenlignes med lignende mobilenheder på internettet og PayPal-konti.

I det væsentlige viser diagrammet, at adoption af Bitcoin er vokset enormt i nyere tid. Mange stiller stadig spørgsmålstegn ved, om denne vedtagelse er drevet af mønten.

En nylig tweet af Peter Schiff, en amerikansk børsmægler, satte spørgsmålstegn ved dette, men svaret fra Woo kaster mere lys over, hvordan Bitcoin-indehavere har spillet en rolle i aktivværktøjet.

Ifølge Woo svarer vedtagelsen af ​​kryptoaktivet til at bruge det og dets økonomiske funktion. Disse funktioner kan kun fås ved at holde aktivet.

Denne tankegang har altid skabt en vis grad af opmærksomhed, da de fleste mennesker mener, at hjælpeprogrammet skal betyde brugen af ​​aktivet til at udføre transaktioner, dvs. som et middel til at betale for varer og tjenester.

Hodling Bitcoin er værktøj

I twittertråden blev det også afsløret, at hodling Bitcoin er et hjælpeprogram.

Det blev anført, at før Bitcoin-prisen havde en massiv vækst, blev millioner af mønter låst væk i kryptotegnene.

Dette blev bevist ved hjælp af logikken, at hvis bedrift ikke skildrer vedtagelse, så ville køb og besiddelse af guld i en hvælving heller ikke skildre adoption.

Og da indehavere af det sjældne metal ikke behøver at udføre transaktioner for at bevise deres vedtagelse, skal det være tilstrækkeligt bevis for vedtagelse at have BTC.

Med dette i tankerne spiller BTC hodlers en rolle i stigningen af ​​møntværdien, da de øger dens anvendelse og likviditet.