Crypto.com kondigt plannen aan voor Derivaten en Margehandel

Crypto.com heeft plannen aangekondigd om tegen het einde van het jaar derivaten en margehandel te lanceren.

De beurs heeft de matching-engine en orderbeheersoftware gereviseerd om de handel met een hoog hefboomeffect te ondersteunen.

De in Hongkong gevestigde cryptocentrale Crypto.com lanceert een reeks nieuwe functies voor de handel in derivaten en marges.

Volgens een aankondiging van 18 juni is de beurs bezig met het upgraden van haar systeem met een nieuwe matching-engine en orderbeheersoftware die gebruikers in staat zal stellen om derivaten te verhandelen. De nieuwe functies zullen ook de handel in marges met een hoge hefboomwerking mogelijk maken, die de beurs tegen het einde van het jaar wil lanceren.

Bovendien wordt in de aankondiging beweerd dat Bitcoin Era van plan is om gebruikers functies voor het uitlenen van leningen en over-the-counter (OTC) crypto-diensten aan te bieden.

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com, zei in een verklaring,

We lanceerden de Crypto.com Exchange last Fall met als doel een handelsplatform te creëren dat zo veilig, liquide en gebruiksvriendelijk is dat het een natuurlijke keuze wordt voor zowel institutionele als retailklanten.

Crypto.com, dat zijn bèta zes maanden geleden lanceerde, biedt momenteel gebruikers een opslagportefeuille, een creditcard en een rentedragende crypto-spaarrekening aan, naast zijn ruildiensten.