Societe Generale tapper Galytix for å oppgradere kredittprosesser i hele gruppen

  • Post author:
  • Post category:Bitcoin

Ledende europeiske finansielle tjenestekonsern Societe Generale har inngått en avtale med AI-drevet fintech Galytix om digitalisering av Societe Generale Corporate and Investment Banking-gruppens finansielle kredittanalyseprosesser.

Societe Generale fører an blant sine kolleger når det gjelder å utvikle en kredittdatamodell som vil omdefinere hvordan kredittanalytikerne får tilgang til og utnytter ustrukturerte og strukturerte data for å ta raskere og bedre kredittbeslutninger.

Galytix, en AI-basert virksomhet grunnlagt i London i 2015, har bygget en smart dataplattform som bruker proprietær markedsledende teknologi for å innta, transformere, kurere og spre ustrukturerte og strukturerte data i en end-to-end automatisert datarørledning som dekker hele datas livssyklus.

Galytix og PwC Luxembourg og Frankrike inngikk samarbeid om å utvikle dette prosjektet for Societe Generale, med Galytix som leverer sin ledende teknologi, og PwC har markedsinnsikt og konsulentstøtte.

Galytix-sjef Raj Abrol sa: “Vi er glade for å tjene Societe Generale i dette viktige prosjektet. Løsningen vi utvikler med Societe Generale gir oss muligheten til å vise frem våre helt til slutt dataplattformfunksjoner. Vi takker Societe Generale for tilliten til oss. ”

PwC-partner og allianseleder Matt Moran sa: “Fra vårt første møte med Galytix i 2018 innså vi potensialet for deres smarte dataplattform for å akselerere løsningen av datatekniske utfordringer som klienter står overfor.”

PwC Luxembourg inngikk en allianse med Galytix for å drive Societe Generale med disse nye teknologiene.

Galytix ble informert om kontrakten av Tech City-advokater Temple Bright LLP.